24. toukokuuta 2014

Tapaaminen Marketanpuistossa

Laitan heti tuoreeltaan muutaman kuvan Marketanpuistosta, jossa oli puutarhabloggaajien kevättapaaminen. Ehkä ehdin ekana, vaikka saavuin vikana!

Oma kamerani on pikku digitaaliräppänä, joten odotan todella innolla, että muut mukana olleet laittavat hienoilla järjestelmäkameroilla kuvaamiaan otoksiaan myöhemmin näytille.

Sää suosi tapaamistamme ja nautimme helteestä, mutta välillä oli haettava varjoa puiden alta. Onneksi niitä oli. Kirsikka- ja omenapuut olivat parhaassa kukassa. Kuvissa vilahtaa myös bloggareita.Puutarhabloggaajat rientävät ryhdikkäästi eteenpäin.


Puistossa oli kivoja polkuja, joiden vierelle kasveja oli istutettu maastoon sopivina ryhminä.


Ihania tummanpunaisia jouluruusuja oli kasapäin.


Löytyipä mäeltä kunnon pesä munineen. Niistä ei tosin taida koskaan mikään kuoriutua. Ehkä onneksi...


Tulppaanit olivat jo osittain kukkineet, mutta pitkät tulppaanipenkit olivat silti edelleen näyttäviä.Osa alppiruusuista oli jo kukassa. Tämä oli todella herkullisen punainen.


Marketanpuiston alue on niin suuri, että siellä saa rauhallisesti kulkien aikaa kulumaan vaikka kuinka. Niin mekin saimme, vaikka emme oikeastaan edes ottaneet osaa puutarhamarkkinoihin, jotka siellä pidettiin. Silti näin toukokuussa nähtävää oli suhteellisen vähän. Mietin, miltä puisto mahtaa näyttää kuukauden päästä.

Marketanpuistosta jatkoimme vierailulle Paula Ritanen-Narhin persoonalliseen puutarhaan. Eli jatkoa seuraa!

8 kommenttia:

 1. Kiitos mukavasta seurasta ja oli tosi kiva tutustua! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos myös minun puolestani mukavasta seurasta. Oli kiva tutustua henkilökohtaisesti toisiin bloggareihin ja löytää kasvot ihmisille, joiden kanssa saattaa jutella montakin kertaa viikossa.
  Hyviä kuvia sinä olet ottanut, joten ei laisinkaan tarvitse hävetä. Jonkun kanssa eilen juttelimmekin siitä, että paras kamera on se, joka on mukana.

  VastaaPoista
 3. Oli tosi kiva tavata!
  Hyviä kuvia olet ottanut, näistä jää mukavat muistot:)

  VastaaPoista
 4. Näistä kuvista näkee, että taisi olla paras mahdollinen ajankohta vierailla Marketanpuistossa, kukkivat puut ovat upeita. Oli kiva tavata Paulalla, innolla odotan raporttiasi sieltäkin. Kiva kun kävit Autuaassa olossa, löysin tieni tänne uuteen, kivaan blogiin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos seurasta! Oli tosi ihana tavata! Hauska nähdä, kuinka kaikilla on erilaisia näkökulmia samasta paikasta blogeissaan. Sain juuri pakerrettua postauksen Paulan puutarhasta. Olipas jotenkin haastava homma yhtäkkiä, kun piti kirjoittaa jotakin toisen ihmisen puutarhasta!
  Pääsin paluumatkalle aika hyvin. Siellä myyrien ja saukkojen ja urpiaisten keskellä seikkailin vähän aikaa, ennenkuin ppääsin takaisin samalle reitille jota olimme tulleet, sieltä sitten ensin 4- tielle ja takaisin kehhäkolmoselle, josta pääsin Tampereen tielle. ;)
  Hyvinhän me loppujen lopuksi selvittiin, eihän me edes eksytty kunnolla, kun oltiin ihan melkein oikealla reitillä kokoajan. MInua ei ainakaan miytään haitannut pikkupalaverit välillä.. ;) Kiitos kun sain kulkea perässäsi, ja muutenkin huolehdit minusta, kun jäin muista jälkeen, fibron tekemä aivosumu saa minut välillä todella hajamieliseksi, ja oli ihana heittäytyä vain ajamaan perässä sen sijaan että olisin yksin lähtenyt seikkailemaan... :)

  VastaaPoista
 6. Kiva tapahtuma oli, ja oli tosi mukavaa nähdä teitä kaikkia. itse en ole vielä kerennyt päivitystä tekemään, mutta kyllä sekin tulee vielä tämän viikon aikana.
  Loistavaa seuraan kerrassaan.

  VastaaPoista
 7. Kivoja kuvia. Oli varmasti hauska tapaaminen. Tällä kertaa en päässyt ja harmitti.

  VastaaPoista
 8. Hauskaa oli ja ihana kun virtuaali-ihmiset saa fyysisen muodon, mä niin tykkään tutustua aina uusiin ihmisiin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...