20. huhtikuuta 2014

Pääsiäislomalla metsässä

Oli mieltä ja sydäntä lämmittävää olla tämän vuoden ensimmäiset todelliset kevätpäivät Kuusirannassa.


Aurinko helotti niin lämpimästi, että jäät sulivat lammikosta ihan silmissä.


Koska nuori vieraani halusi ehdottomasti lähteä kävelyretkelle hiekkatielle, lähdimme samoilemaan. Kun kuusikko tiheni ympärillämme, törmäsimme vielä viimeisiin lumiin. Ojakin oli vielä lähes täysin jäässä.Pitkän matkaa kuljettuamme, siirryimme metsäkoneen jäljille. Yhtäkkiä näimme jonkun tumman hahmon kohoavan maasta ja menimme varovasti lähemmäs.


Se olikin vain kaatunut puu, jonka juuripaakku oli noussut ylös karhun hahmossa. Vasta hetken päästä näimme aution mökin, jota kävimme katselemassa ja sisälle kurkistelemassa.

Jatkoimme matkaa kotia kohti ja jonkin ajan päästä olimme korkealla mäellä. Sieltä vilkkui tuttuja paikkoja puiden välistä.


Näin mäellä myös kevään ensimmäiset sinivuokot.


Pihalla kukkivat lumikellot sekä kasvitieteellisiä krookuksia eri väreissä.Näitä pieniä väriläiskiä lukuun ottamatta piha on vielä väritön.


Jos muistan, otan samasta paikasta kuvan silloin tällöin kesän edetessä.
Aurinkoista ja lämmintä toista pääsiäispäivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa pääsiäisen jatkoa Kuusirantaan! Ihan näyttää karhulta tuo puun juurakko! :)

  VastaaPoista
 2. Hui, kun onkin karhun näköinen tuo puun juurakko! Ihanan näköinen kevät siellä Kuusirannassa, aurinko on todella hellinyt meitä tänä viikonloppuna. Hirmuisen paljon erilaisia krookuksia! Hyvää pääsiästä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvvia olet laittanut. Metsä retket ovat niin hauskoja. Mukava eräämaja siellä metsässä niitä onkin mukava tutkiskella. Kauniit kukkaset pihalla kukoistaa:)

  VastaaPoista
 4. Karhun hahmo tosiaan :) Hämärässä saattaisin jopa panikoida;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...