28. helmikuuta 2014

Aurinkoa elämään

Tällä viikolla olen saanut kukkia – hyvästä syystä, tietenkin. Pääasiassa ne kaikki noudattavat samaa väriskaalaa. On kuin minut tahdottaisiin ympäröidä valolla aivan kuin tämän gerberan tumma sisin.Ruusujen värisäteet hohkaavat lämpöä ympäristöön.


Samat värit toistuvat keväisessä esikossa ja tulilatvassa.


Täällä nyt onnellisena katselen aurinkoisia kukkiani, vaan arvatkaapa mitä! Minä kaipaan. Ajattelette varmaan, että onpa kumma ihminen, kun kaipaa vielä jotain aurinkoisen kukkakasansa keskellä. Mutta en sille mitään voi, kun kerta kaikkiaan kaipaan TULPPAANEJA!

En viitsinyt ostaa niitä, kun olin aivan varma, että saan niitä merkkipäivänä. Kun niitä ei tullutkaan, on nyt kauhea tulppaaninnälkä. Voitte siis olla varmoja, että kun nämä tästä haalistuvat ja haihtuvat, niin tämä emäntä lähtee tulppaanikauppaan. Ellei jo vähän aikaisemminkin.

Kaunista kuunvaihdetta kaikille!

6 kommenttia:

 1. ONNEA! Ihanat kukat, kyllä nuo piristävät! Kyllä minäkin kuolaan kaupassa tulppaanien äärellä, mut ei nyt ihan jatkuvasti kannata ostaa...

  VastaaPoista
 2. Onnea merkkipäivänäsi! Ihania, suloisia kukkia olet saanut, keltainen tekee hyvää sielulle! ymmärrän kuitenkin tulppaaninnälkäsi, - tulppaanit on jotenkin vaan parasta mitä puutarhastelija voi kuvitella kevätkaipuun lääkitsemiseen. ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea!
  Noiden seuraan sopii hyvin kimppu tulppaaneja;)

  VastaaPoista
 4. Pirtsakan värisiä kukkia. Kyllä tulppaneja pitää olla vaasissa tähän aikaan vuodesta :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos jokaiselle kommentista ja toivotuksista! Pian postauksen jälkeen lähdin sitten tulppaanikauppaan. Oli ne lilanpinkit (?) vaan tosi ihania kaiken keltaisen jälkeen. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...