31. lokakuuta 2013

Piipahdus Tallinnassa

Kävin eilen Tallinnassa ilman erityistä syytä. Otin kerrankin mukaan kameran. Kun kuljin sen kanssa, näin kaupungin eri tavalla kuin ennen. Vaikka ennenkin olin toki nähnyt, niin nyt vasta oikein näin, tiedättehän.

Ja koska katseeni oli enimmäkseen suunnattu ylös tai kaukaisuuteen kohti jotain kiinnostavaa, en keskittynyt seuraamaan, minne kuljin. Olin kovin itsevarma - olinhan käynyt kaupungissa usein. Ja niin siinä sitten kävi, että lopulta en tiennyt, missä olin. Eksynyt kokonaan... mutta kyllä kysyvä tiensä löytää.

Tässä joitakin kuvia. Enkä tosiaankaan tiedä, missä ne tarkalleen ottaen on otettu, mutta ovat varmasti monelle tallinnankävijälle tuttuja kohteita.
-----
On onni, kun leuto sää on jatkunut tänne asti. Tallinnassakin sää kirkastui päivän kuluessa ja oli leppoisaa kuljeskella sen katuja ja huomioida sen kuvauksellista arkkitehtuuria ja ympäristöä. Pysyisipä talvi vielä kaukana!

2 kommenttia:

 1. Tiedätkö, minä olen tässä miettinyt, arvaisiko lähteä Tallinnaan jonain päivänä yksikseen. Ystävien kanssa on toki kiva reissata, mutta otapa silloin valokuvia. Ei suinkaan, vaan milloin pitää mennä kahville, milloin minnekin. Lopulta on kotiinlähdön aika ja päivä on kulunut milloin kenenkin toiveita noudatellen. Ja ilman valokuvia.
  Tunnistin joitakin paikkoja, vaikka nimeä seudulle en välttämättä osaa kertoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Between, minulla on ihan vastaavia kokemuksia aikaisemmilta reissuilta. Usein olen ollut sellaisen porukan matkassa, jotka menevät hurjaa vauhtia eteenpäin - hyvä että olen itse pysynyt perässä, kun tykkään kuljeskella rauhallisesti katsellen. Useimmiten yksi ja toinen on suunnitellut sitä tai tätä kauppaa ja ostoksia, tms. Kuvia ei ole ehtinyt ottaa kuin enkä jonkun hätäisen otoksen, mistä ei juuri ole iloa ollut.
   Jos et yksin halua mennä, niin ota joku sellainen kaveri mukaan, jonka kanssa olette sopineet, että vain kiireettömästi kuljette ilman minkäänlaista etukäteissuunnittelua. Se on aika terapeuttistakin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...