11. marraskuuta 2012

Palkintokirjat blogivastauksista

Kutsuin edellisessä kirjoituksessani bloggaajia mukaan vastaamaan muutamaan kysymykseen. Olen saanut yhden vastauksen sähköpostiini, kiitos siitä! Useampia vastauksia silti toivoisin vielä.

Laitan tässä luettelon palkintokirjoista, joista vastanneiden kesken arvotut kaksi voittajaa pääsevät valitsemaan omansa. Jotkut ovat uudempaa, jotkut vanhempaa tuotantoa, mutta kaikki kirjat ovat uudenveroisia, koska niitä on ehkä kerran selailtu läpi.


Kirjat ovat:

- Wanstadius, Perssson: Puutarha-altaat
 • Rakenna puutarhaasi ihana vesiallas! Ideoi ja suunnittele tämän kirjan avulla unelmiesi lampi.
- Maria Ullvin: Tyynyt ja liinat kodin piristeenä
 • Kodin ilmettä on hauska ajoittain uudistaa. Se onnistuu pienilläkin keinoilla. Tässä kirjassa on ohjeita ja vinkkejä moniin käyttökelpoisiin malleihin, joita on helppo tehdä itse. 
- Tore Zetterholm: Kirjaniekat
 • Kirjaniekat on löytöretki maailmankirjallisuuteen. Se toimii innostuneena oppaana, tietorikkaana hakuteoksena ja korkeatasoisena katselukirjana.
- Judith Wilson: Sisustamisen uusi tyyli (Avotakka)
 • Käytännölliset ohjeet ja innoittava kuvitus auttavat kokoamaan oman, ainutlaatuisen ja kestävän sisustustyylin, josta on iloa koko elämän ajan.
- Leena ja Heikki Luoto: Oman pihan ötökät
 • Ihastu ötököihin! Tulevaisuus on hyönteisten. Niitä tunnetaan lähes miljoona lajia, joten niiden monimuotoisuudesta löytyvät jatkajat maapallolle, kun se käy sopimattomaksi ihmiskunnalle luonnonmullistusten tai oman toimintamme johdosta.
- Månsson, Johanson: Kauneimmat perennat keväästä syksyyn
 • Tämä kirja on korvaamaton tietolähde suunnitellessasi oman puutarhasi perennaistutuksia. Kasvatukseen liittyvien käytännön neuvojen lisäksi kirjassa esitellään kevätkukat, paahteen ja varjopaikan kasvit, kauniit heinät, vanhat klassikot, maanpeittokasvit, loppukesän kukat...

Tulethan mukaan kertomaan bloggaamisesta viimeistään 15.11.2012!

7 kommenttia:

 1. Mulla on kyllä tarkotus vastailla, kunhan ois semmonen sopiva hetki... meinaa aika olla kortilla ja menny sitä tuon uuden blogin kans nyt vähän turhanki paljon...

  VastaaPoista
 2. Hei vaan!
  Sähköpostia laitettu :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, olen nyt saanut kolme hienoa vastausta, joista jo näkee, miten eri tavoilla bloggaaminen voi alkaa ja miten antoisana se voi jatkua. Lämpimät kiitokseni vastanneille!

  Mutta lisää mahtuu, joten tule mukaan!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset on jo aloitettu, kunhan kerkiäisin viimeistellä ja laittaa sähköpostiin... Eli tulossa ovat.

  VastaaPoista
 5. Sinulle on tunnustus blogissani rikkaruohoelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kuusi vastausta on koossa nyt, kiitokset niistä kaikista! Tämä päivä on vielä aikaa tulla mukaan, eli vielä on aikaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...