13. syyskuuta 2012

Tsemppaava blogiystävä!

Monenlaisia tunnustuksia liikkuu blogistaniassa ja jotkut niistä ovat löytäneet Kuusirantaankin. Silti kaikista koskettavin tunnustus näiden viiden vuoden blogistina olon aikana tuli äskettäin Katjalta 'Viherpiiperrystä sun muuta' -blogista. Katja sairastui vakavasti ja kiittää oman tunnustuksen kautta joukkoa bloginpitäjiä, joilta hän kokee saaneensa kannustusta ja myötätuntoa. Otan nöyrästi kiittäen tunnustuksen vastaan.

Itse asiassa olen aika laiska kommentoija. Lueskelen kyllä blogeja, mutta aiheen täytyy jotenkin koskettaa, ennen kuin ryhdyn kommentoimaan. Ehkä se johtuu perusominaisuudestani, eli en ole ollenkaan 'small-talkkaaja'. Ei luonnistu kevyesti sanojen kylväminen meikäläiseltä lainkaan. Ei puhuessa eikä oikein kirjoittaessakaan. Katjan kirjoitukset ovat kuitenkin olleet avoimuudessaan niin vaikuttavia, että sormet ovat väkisin ryhtyneet kirjoittamaan kommenttia. Olen iloinen, että Katja on kokenut ainakin jonkun niistä kannustavana. Katja itse on ihanan aktiivinen kommentoija, joka omalla raikkaalla tavallaan aina ilahduttaa.

Tunnustus on hieno, oikea taideteos, jonka Katjan tytär on tehnyt. Laitan sen ilolla blogiini esille.Enkä jaa tätä eteenpäin, vaan pidän sen onnellisen itsekkäänä itselläni! :)

5 kommenttia:

 1. Tuon tunnustuksen olet varmasti ansainnut ja se on annettu sydämestä.
  Monet noista tunnustuksista vain kiertävät ja niitä annetaan vain jollekin, kun sääntöihin kuuluu jakaa se. Minusta tunnustuksien jakamisen säännöissä jo pitäisi olla vapaaehtoisuus. silloin tietäisi jos tunnustuksen saa, että se on annettu todella tykkätylle ja arvostetulle blogille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seija, kiitos kivsta kommentistasi! Tuossa onkin ajatusta, että tunnustuksissa ei olisi vaatimusta lähettää sitä eteenpäin. Eihän tietenkään koskaan ole ihan pakko, mutta silti aina tuntee pienen piston sydämessään, jos loukkaa sääntöjä, eikä lähetä sitä eteenpäin. :)

   Poista
 2. Mulla on sulle myös tämä sama tunnustus blogissani. :) En vaan aiemmin ole ehtinyt ilmoitella siitä sinulle, vaikka muutama päivä sitten jo päivitin sen.

  VastaaPoista
 3. Jaa, korjaanpa puheitani, olin sittenkin maininnu siitä tuolla lilja-jutun kommenteissa. Harva pää kun ei muista, sori.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...