21. syyskuuta 2012

Kärhö ja piisku

Selkä muljahti pari viikkoa sitten, ihan vain rikkaruohoja nyppiessä. Olin kyykkyasennossa, mikä ei liene paras asento huonoselkäiselle, mutta kun polvilleen ei viitsinyt laskeutua märälle alustalle. Sen jälkeen kuljin hiljaa koukkuselkäisenä ja istuminen oli mahdotonta. Vasta nyt alkaa tilanne olla vähän parempi, mutta vieläkin jos istun pidempään, alkaa selkä osoittaa kiukuttelun merkkejä.

Niinpä laitan nyt vain pikaisesti kuvia syksyisestä portista piiskun takana, jota upeat 'Ville de Lyon' -kärhöt koristavat ja menen sitten lattialle makoilemaan.

 

Leppoisaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Ihana kärhö, ja niin upeat vastavärit!
  Kumpa minunkin köynnöskaari näyttäisi yhtä kivalle ens kesänä;)

  Toivottavasti selkäsi paranee piakkoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun mainitsit väreistä, sillä itsekin olen ihastunut tuohon yhdistelmään! Köynnos on vähän toispuolinen, sillä toisella puolella pihlaja selvästikin häiritsee sitä. Kuitenkin sanotaan, että kärhöt kasvavat luonnostaankin puiden siimeksessä, eikä niiden pitäisi häiritä, tiedä häntä. Kiva nähdä ensi kesänä sinun köynnöskaaresi!

   Poista
 2. Voi harmitus selkääsi :C Itsellä käy aina silloin tällöin samoin tuollaisessa tilanteessa.Mulla säännölliset kävelylenkit pitävät aika hyvin selän kunnossa.

  Todella upean värine kärhö ja sopii hienosti yhteen tuon piiskun kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pitäisi varmaan hankkia koira, että tulisi käveltyä säännöllisesti. Se olisi niin luonnollinen tapa liikkua. :)
   Tosiaan tuo kärhö-piisku yhdistelmä on minustakin kiva. En muuten ehkä noista piiskuista niin välittäisikään, mutta ne tavallaan korostavat kärhön ihanuutta.

   Poista
 3. Toivottavasti selkäsi paranee pian.
  Ompa tuo kärhö komea, vaikka syksy on jo näin pitkällä. Meilläkin kukkii vielä yksi kärhö, joka muistuttaa paljon sinun kärhöäsi, mutta sen nimi on Carmencita. Ei ole vain noin komea enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aika myöhäiseen menee kärhöjen kukinta Kuusirannassa. Toisaalta se on ihanaa, kun muuten nuo keltaiset kukkijat veisivät kaiken huomion. Selkä tuntuu vielä vähän, mutta eiköhän se tästä... :)

   Poista
 4. Kauniit kärhöt sinulla. Leikkaatko ne alas syksyllä? Ne kun on aika tuuhean näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Kyllä leikkaan kärhöt alas kokonaan, sillä myöhemmin syksyllä viritän portille kynttiläköynnökset talveksi. Leikkaamisesta huolimatta toisella puolella oleva kärhö on tosi tuuhea, toisella puolella puut kiusaavat kärhöä, eikä se tule niin tuuheaksi.

   Poista
 5. Aivan ihana kärhö. Selkäkipu on vihoviimeistä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihailusta ja osanotosta, Betweenland! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...