10. kesäkuuta 2012

Tulipa Antraciet ja tulipa muitakin


Näistä räiskyvistä väreistä tykkään. Ne oikein huokuvat voimaa, joka on hyväksi värittömän talven ja pitkän kevään jälkeen!


 Tulppaani 'Antraciet' on ihanan muhkea.
Olen aina pitänyt kultatyräkistä. Sen keltainen on juuri sellainen, mikä minun silmiäni hivelee. Ja nuo tummat kukat sitä vasten, ah! Alla olevassa kuvassa on lähikuvassa kahta erilaista tulppania Antraciet'n lisäksi, eli Queen of Night ja Jan Reus.


Luonto haluaa myös itse luoda sommitelmia ja väriyhdistelmiä. Etualalle tulleet lemmikit antavat kauniin lisän tälle kukkapenkille.


Ihan häkellyttävän upeaa!

8 kommenttia:

 1. Upeita värejä! Minäkin pidän kovasti kultatyräkistä ja mustanpunaisista kukista.

  VastaaPoista
 2. Upea tulppaani ja ihana väri-ilottelu tuossa viimeisessä kuvassa.

  VastaaPoista
 3. Kultatyräkki on kiva, pirteä väriläiskä alkukesästä. :-)

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo kerrotut tulppaanit! Minäkin muka niitä viime syksynä istuttelin, vaaleanpunaisia kerrottuja ja mitäs niistä tulikaan, tavallisia yksinkertaisia peruspunaisia. :/ Viherpeukaloilla käyny kämmi pakkaamisen kans. mun kultatyräkit ei talvehtinu kunnolla, pitäs siirtää ne parempaan paikkaan.

  VastaaPoista
 5. Upea tulppaani- meri! valtavan hieno tosiaankin tuo iso tummanpunainen, kuin joku pioni tai unikko tai ruusu... Keltainen sopii täydellisesti tummien tulppaanien seuraksi.

  Kommentoin tähän samaan tuota narsissijuttua... Tuo on kyllä merkillistä, että mainos lupaa ihan muuta, kuin mitä kukka sitten todellisuudessa on. Ja kun puutarhahöperö tarttuu siihen sipulipussiin juuri sen kuvan perusteella ja näkee sielunsa silmin kukkamaassaan sitten niitä kuvan mukaisia kukkia, on tuollainen pettyminen asian suhteen ihan epäreilua! Vaikka onhan nuokin hienoja :)

  Hui, kun aika on huiskahtanut, kohta on jo juhannus!

  Ihanaa kesää ja juhannuksen tienoota sinulle ja läheisillesi sinne kuusirantaan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kivoista kommenteistanne! Olen ollut vähän matkoilla ja siksi blogini on ollut pienellä tauolla. Oikein kukkarikasta ja värikästä juhannuksen aikaa kaikille teille! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...