26. huhtikuuta 2012

Prinsessatunnelmaa Lahden messuilla

Kevääseen kuuluu messuilla käynti. Tällä kertaa kävimme Pihapiirimessuilla Lahdessa, jossa oli kerrassaan iloista katseltavaa. Laitan tänne muutaman silmiä hivelevän herkkupalan messuilta, jossa tuli onnellinen olo. 


Pinkki ja vaaleanpunainen syrjäyttivät tänä vuonna muut värit. Niitä oli tehosteväreinä vähän joka puolella. Ja kyllä ne olivatkin ihania. On kuin olisi ollut prinsessojen kutsuilla. Nämä kukkatelineet ovat riemastuttavat!Tulppaanisänkyä katselin hurmaantuneena ja kauan. Kuuluuko sänky puutarhaprinsessalle?Sängyn vieressä oli tietysti yöpöytä ja siinä kukkavalaisin.Toisella puolella oli tulppaanisängyn omistajan sammalella pehmustetut sisätossut.Eivätkö olekin hauskat! 

Mitä mieltä sinä olet vaaleanpunaisella sävytetystä puutarhasta?

6 kommenttia:

 1. Voi mahdoton sentään miten ihania prinsessajuttuja! Minä kyllä voisin sävyttää jonkun osan puutarhasta juurikin tuollaisilla prinsessaunelmilla. en kyllä raaskisi ihan koko pihaa sävyttää niin, koska silloin jäisi niin paljon ihania kukkia ulkopuolelle...
  tästä kyllä kieltämättä tuli taas uusia ajatuksia sinne väriteemapuutarhaankin, joka kyllä edelleen odottaa sitä, että joku ehtisi asialle tehdä jotakin...
  Ihanaa sinun pihaelämäsikin on siellä luonnon helmassa, kun katselen tuota edellistä postausta! Minäkin haaveilen, että jahka tuo meidän pihakotimetsämme tuosta kasvaa, saisimme sinne asettumaan pari kurrea ja peipposperheen. Pihalammestakin haaveilen...
  voi voi miten tämä kevät tekee kepposen mielelle ja kaikenlaista pulputtaa päähän kokoajan siitä, mitä pihalle pitaisi tehdä ja laittaa. Kaikki sinun kuvasi täällä taas innostavat kaikkiin uusiin hauskoihin hömpötyksiin ja muihin suunnitelmiin. :) mutta suloista silti on kaikki tämä kevään tulo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, kiva että ideasi väriteemapuutarhasta elää edelleen. Odotan kovasti, että joskus pääsen näkemään kuvia siitä! Tuollainen vaaleanpunainen paikka pitäisi kyllä ehdottomasti olla siellä. Itse hurmaannuin vaaleanpunaiseen nyt ihan kunnolla. Vaaleanpunainen ja limenvihreä, ai mikä yhdistelmä se olisikaan puutarhassa! N0, nyt rupesi päässä ajatukset laukkaamaan... :)

   Poista
 2. Vaaleanpunainen on yksi mun lemppari väreistäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, ehkä sinulla sitten löytyykin sitä puutarhastasi. Täytyykin ensi kesänä seurata oikein tiiviisti blogiasi! :)

   Poista
 3. Hei Tulin tänne sinun blogiisi Minäkin kävin Lahden pihamessuilla
  Oli siellä niin paljon ihania kasveja,kyllä tuli ostettuaki kaikenlaista juurakkoa sellaisen kuin ihmekukan juuria nyt jännityksellä odotan miten se minulla kukkii jamiten menestyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit, Irma! Juu, siellä messuilla oli tosi paljon juurakkoja ja taimia. Hillitsin itseni, enkä tällä kertaa ostanut mitään. Mikähän se ihmekukka on? Täytyypä seurailla blogissasi! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...