28. maaliskuuta 2012

Mikä eläin videossa?

Riistakameran kuvaan osui eläin ensimmäisen kerran oikein kunnolla. Aikaisemmin on kyllä ollut erilaisia lintuja ja kerran kuvassa loikki jänis, mutta tämä on toisenlainen. Kamerassa oli videoasetus päällä, joten laitan tähän tuon pienen videopätkän. Kuva on mustavalkoinen, koska se on tullut yöaikaan.
Tunnistaako joku, mikä tämä tuuheahäntäinen, utelias kaveri on?

7 kommenttia:

 1. Minusta näätä. Näätäeläimen ruumiinrakenne (pitkä, matala, hoikahko) ja liikkumistyyli, ja näädän vaalea kurkku, pyöreät korvat ja tuuhea häntä. Erityisesti tuo kurkku paistaa, vaikka kuva on mustavalkoista. Hauska havainto, koska vaikkei näätä ilmeisesti ole kovin harvinainen, sitä on tosi vaikea päästä näkemään.

  VastaaPoista
 2. Ihan ensimmäinen ajatus minullakin oli näätä, minkä jälkeen aloin googlata kuvia. Sen jälkeen olinkin epävarma, koska niin monessa kuvassa näädän korvat näyttävät suipommilta kuin tällä kaverilla. Toisaalta tällä on sitten tuo tosi komea häntä, mikä viittaisi näätään.
  Kiitos paljon kommenteista!

  VastaaPoista
 3. MInä luulen myös että näätä. mutta jos ei ole se, niin olisiko joku saukko? mutta eikös niiden häntä ole erilainen. Hilleri taitaa olla pienempi... Hieno video-otos joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
 4. Aivan selvä näätä. Saukon häntä ei ole tuollainen pörröinen, lisäksi sen naama on "paksumpi", tai sen kuono ei ole noin selvä ja terävä. On näädälläkin leveät korvat.

  Lempieläimeni<3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...