21. tammikuuta 2012

Pikku pihakuusi

Pieni pihakuusi oli uuden vuoden päivänä kevyesti puuteroitu lumella.


Kahden viikon kuluttua, eli viime viikonloppuna, sitä ei enää tunnistanut lumipeitteen alta. Painavat kasat lunta oli kertynyt sen ylle. 


Minulla oli tuuma, tarkoitus ja todellinen aikomus karistella suurimmat lumikasat pois kuusen oksilta. Mutta mitä tein? En mitään, kun unohdin koko jutun ja juutuin jonkun muun, varmaankin tosi tähdellisen, askareen ääreen. Nyt pelottaa ajatella, miltä kuusi näyttää tänä viikonloppuna, kun lunta on tullut lisää ja ilma ehkä käynyt plussankin puolella. Minun pikku kuusoseni, jota olen pikkutarkasti nipsutellen leikellyt, jotta siitä tulisi oikein kaunis ja tuuhea.

Nyt julkisesti lupaan, että yritän tulla paremmaksi puunhoitajaksi jatkossa.

3 kommenttia:

  1. Voi kyllä se selviytyy, usko pois. pienen kuusen oksat on vielä taipuisia ja sitkeitä. Täällä pidetään peukkuja pikku kuusen puolesta! :)

    VastaaPoista
  2. On söpö kuusi! mullaki ois haaveissa että jonneki saisin jonku pienen, mitä voisin leikata ja joskus muotoillakin.. mut se taitaa olla melko pitkän ajan haaste. Toivottavasti ei sun kuuselle ole käyny kuinkaan. :)

    VastaaPoista
  3. Pitää nyt kertoa teille ihanat, huolehtivaiset ihmiset, että pikku kuusi oli osannut ihan itse pudottaa liiat lumet pois. Siinä se napotti somana paikallaan oksat napakasti sivulle sojottaen. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...