6. heinäkuuta 2011

Lintsillä

Kesä on kiireistä aikaa, tekemistä ja menemistä riittää! Laitankin tähän väliin pikaisesti muutaman kuvan Linnanmäen retkeltämme. Ensimmäinen kuva on otettu junasta, joka kiertää aluetta ja josta on kivat näkymät joka paikkaan.
Ihana lapsenlapseni on nyt kolmivuotias ja hän sai oman minirannekkeen. Sitä vilauttamalla pääsi moniin kivoihin laitteisiin ja mumski pääsi kaveriksi mukaan useimpiin. Sitten reipas kullanmuruni halusi mennä Lintsin vesisäiliötä kiertävään junaan ja sinne ei päässyt “holhooja” mukaan. No eipä mitä, tämä meni reippaasti yksin… ja sen jälkeen kuusi kertaa uudelleen. Oli löytynyt Lintsin paras laite junista tykkäävälle naperolle :)

Ihastelin Lintsin kukkaistutuksia, jotka oli harkittu huolella.


Tämä riikinkukko oli yksi upeimpia.
Löytyi myös vähän rouheampia kätten jälkiä.Voiko Lintsillä ottaa noinkin rennosti?

Tuulimylly näytti niin kutsuvalta, että oli pakko käydä vilkaisemassa sitä. Sinne oli kerätty nostalgisia kuvia Linnanmäellä vuosikymmenien aikana esiintyneistä tähdistä.Linnanmäellä aika kuluu ja lapsen iloa on ihana seurata. Jotain nykylintsistä kuitenkin puuttuu. Osa siitä tunnelmasta, minkä ennen aisti, ei enää ole. Teknotehokkuus on vallannut alueen ja tullut vanhojen tuoksujen ja äänien tilalle. Onneksi sentään wanha vuoristorata on kuten ennen! Ei tarvitse kuin mennä lähistölle seisomaan, kun voi haistaa rakenteiden vanhojen puiden tuoksun. Se on aitoa Lintsiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...