24. maaliskuuta 2009

Tunnista kevään merkit

Olin tänään miniäkokelaani kanssa kiertelemässä Helsingin messukeskuksen kevätmessuilla. Viiden messun yhteisenä nimikkeenä on Tunnista kevään merkit. Suurimman osan ajasta pyörimme Kevätpuutarhaosastolla, sillä se kiinnosti eniten meitä kumpaakin. Miniäkokelaani näet opiskelee alalla – aika hieno juttu Kuusirannan anopille!


Messusivustolla kerrottiin näin: "1400 neliömetrin laajuinen, nelisakarainen alue sijoittuu hallin 6 keskelle. Jokaisessa neljässä sakarassa on oma muotokielensä, väriteemansa ja tunnelmansa. Kukkien ja kasvien lisäksi alueen olennaisia elementtejä ovat vesi, betoni- ja luonnonkivet pinnoitteina ja muureina, erilaiset koristekatteet sekä valaistus. Messukävijöille esitellään kekseliäitä ja rohkeitakin ideoita valmiina toteutuksina sekä variaatioita erilaisten materiaalien yhdistämisestä."

Hallin keskelle oli rakennettu yleiskoristelualue, jonka teemana oli puutarhan muodot ja värit. Tänne oli aseteltu muun muassa 37 000 tulppaania!

 Tulppaani ’Blumex’ ei ehkä ollut ihan siitä kauneimmasta päästä…


Huiskulan osastolla oli kepeän ilmavaa ja korostetun keväistä. Täältä löytyi myös ruusuja.Päättömässä enkelissä oli dramatiikkaa, joka vangitsi katseen.


Hyvää viikonloppua! Muistakaa sammuttaa valot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...